Träning

Personlig träning

Detta är precis som det låter ett tillfälle att träna med en coach där du kan välja lite vad du behöver hjälp med. Du ställer frågorna och vi svarar och tillsammans kommer vi fram till ett bra svar/resultat, Kanske har du frågor angående teknik eller behöver extra motivation men inte vill binda upp dig över en längre tid då passar detta kanon bra för dig. Har du inte tillgång till ett gym och vill få tips/ inspiration angående vilken sorts träning du kan göra med de tillgångar har du har så är detta rätt alternativ för dig. Det personligt styrda passet är max 3 timmar och då är restiden för coachen inkluderad.

Öppen träning

Att utvärdera testresultat är bara en del av vårat jobb på C&M Athlete Development efter att ha fått en bra nuläges rapport är det dags att börja sikta in sig på sina mål därför erbjuder vi alla som testar sig hos oss coachning för att kunna vara med och guida dig rätt på din resa mot dina mål. Med öppen coachning menar vi att du kommer få periodplanerad individanpassade träningsprogram samt tät kontakt med vårat coach team där coacher som har olika specialistområden kommer att samarbeta för att kunna ge dig bästa möjliga läge för att nå de resultat. Vi upplever att ju tätare man jobbar ihop som coach och adept desto större chans är det till framgång.

Coachning Månadsvis

I detta paket ingår självklart periodiserad individanpassade träningsprogram där din coach tar kontakt för avstämning vid varje periods början och slut. Det vill säga inte lika tät kontakt som när man väljer öppen coachning. Detta upplägg passar bättre för de atleter som har god självdisciplin och inte är i behov av lika snabba resultat alternativt har en annan coach och endast behöver stöttning med den fysiska träningen.